Shërbime

Printing & Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Instalime Panele Diellore

Copier Computer Center ka realizuar instalimin e fushës së parë fotovoltaike.
Kjo kompani tashme ju ofron dhe këtë shërbim të konsulencës, instalimit dhe mirëmbajtjen e paneleve diellore. Përdorni energjinë diellore për ta shndërruar
atë në energji elektrike, duke mbrojtur kështu ambientin dhe duke kursyer para.