SSD 2TB SAMSUNG 870 EVO 2.5″ NEW

Përshkrimi Specifik

  • Product Type: 870 EVO SATA 2.5″ SSD 2TB
  • Form Factor: 2.5”
  • Type: SATA SSD
  • Capacity2TB
  • Speed:Read/write speeds of up to 560/530 MB/s

170.00

18 People watching this product now!
shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresën tuaj.

garancia

Garancia

Produkti ka 12 muaj garanci.

credit-card

Pagesa të sigurta

Online ose gjatë dorëzimit.

Description

Zgjedhja e përsosur për krijuesit, profesionistët e IT-së ose përdoruesit e përditshëm, 870 EVO ka performancë, besueshmëri dhe pajtueshmëri të padiskutueshme të ndërtuara mbi teknologjinë e Samsung.

Additional information
Status

NEW

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SSD 2TB SAMSUNG 870 EVO 2.5″ NEW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *