Toshiba Studio 8508 A

TOSHIBA STUDIO 8508A
⭕Print speed: up to 85 PPM
⭕DSDF Scan: Up to 240 IPM Duplex, 120 IPM Simplex
⭕Sheet Size: A3, A4
⭕OutPut: Monochrome
⭕Standard Configuration:Copy, Print, Scan, Fax
⭕Duplex: Yes

2,000.00

15 People watching this product now!
shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresën tuaj.

garancia

Garancia

Produkti ka 12 muaj garanci.

credit-card

Pagesa të sigurta

Online ose gjatë dorëzimit.

Description

Toshiba Studio 8508 A është më i shpejtë, më elegant dhe më produktiv se kurrë. Do të vini re menjëherë pamjen e tij ultra-moderne, së bashku me teknologjinë inovative që jep dalje të pastër deri në 85 faqe në minutë me një kapacitet maksimal mbresëlënës prej 6020 fletësh. Seria e-STUDIO 8508A e Toshiba ju ndihmon të përmirësoni efikasitetin me dalje me cilësi ultra të lartë në vëllime të mëdha.

🚘Transport – Shqipëri, Kosovë, Maqedoni ✔
💳𝐏𝐚𝐠𝐞𝐬ë 𝐦𝐞 𝐤ë𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐞 𝐁𝐊𝐓 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐩𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬 , 𝐩𝐚 𝐤𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 ✔
🏠Rr. Gjergj Legisi (Ish magazinat e (NUB) Laprakë
💻Shitje : 0697070428 / 0684013012 / 0689080126
🖨️Fotokopje/Servis: 0697069786
📲Zyra: 0684013011
📧Email: [email protected]

Additional information
Brand

Toshiba

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Toshiba Studio 8508 A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *