Toshiba e-Studio 5508A

TOSHIBA E-STUDIO 5508A
⭕Print speed: up to 55 PPM
⭕DSDF Scan: Up to 240 IPM Duplex, 120 IPM Simplex
⭕Sheet Size: A3, A4
⭕OutPut: Monochrome
⭕Standard Configuration:Copy, Print, Scan, 2 Trays, Stand
⭕Duplex: Yes

1,200.00

10 People watching this product now!
shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresën tuaj.

garancia

Garancia

Produkti ka 12 muaj garanci.

credit-card

Pagesa të sigurta

Online ose gjatë dorëzimit.

Description

Toshiba e-Studio 5508A printon deri në 55 faqe në minutë dhe një rezolucion printimi deri në 3600 x 1200 dpi. Ka një kapacitet standard letre prej 3520 fletësh, i cili mund të zgjerohet deri në 6020 fletë.

🚘Transport – Shqipëri, Kosovë, Maqedoni ✔
💳𝐏𝐚𝐠𝐞𝐬ë 𝐦𝐞 𝐤ë𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐞 𝐁𝐊𝐓 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐩𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬 , 𝐩𝐚 𝐤𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 ✔
🏠Rr. Gjergj Legisi (Ish magazinat e (NUB) Laprakë
💻Shitje : 0697070428 / 0684013012 / 0689080126
🖨️Fotokopje/Servis: 0697069786
📲Zyra: 0684013011
📧Email: [email protected]

Additional information
Brand

Toshiba

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Toshiba e-Studio 5508A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *