MONITOR SAMSUNG LS25BG400EUX NEW

Përshkrimi Specifik

Brand: SAMSUNG
Model: LS25BG400EUX
Panel Size: 25 inch
Resolution: 1920×1080
Refresh Rate: 240 Hz
Response Time: 1 ms
Brightness: 400 cd/m²
Contrast ratio: 1000:1
Interfaces: DP, HDMI
Color: Black

250.00

12 People watching this product now!
shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresën tuaj.

garancia

Garancia

Produkti ka 12 muaj garanci.

credit-card

Pagesa të sigurta

Online ose gjatë dorëzimit.

Description

Monitori Samsung Odyssey G4 është një monitor i projektuar posacërisht për personat që janë të dhënë pas lojërave. Ngjyrat e qarta dhe një kënd i gjerë shikimi, për qartësi nga çdo këndvështrim jepen nga paneli IPS. Për shkak të shkëlqimit të tij të lartë, trajtimit të shkëlqyer të reflektimeve dhe këndeve të gjera të shikimit, ai është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim në zyrë.

Additional information
Status

NEW

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONITOR SAMSUNG LS25BG400EUX NEW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *