HP Z8 G4 WORKSTATION

Përshkrimi Specifik

Brand: HP
Product Line: Workstation
Model: Z8 G4
CPU: Intel Xeon 2x OCTALCORE GOLD 6234/ 3.30 GHz
RAM: 128 GB
SSD: 512 GB
HDD: 1 TB
GPU: RTX 5000
Form: Tower

3,200.00

15 People watching this product now!
shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresën tuaj.

garancia

Garancia

Produkti ka 12 muaj garanci.

credit-card

Pagesa të sigurta

Online ose gjatë dorëzimit.

Description

E përkryer për inxhinierinë, grafik dizajn dhe arkitekturë, kompjuteri më i njohur i HP-së ofron performancë fantastike për një spektër të gjerë aplikacionesh. Kompjuteri mund të aksesojë shpejt skedarët tek programet e përdorura dhe të ndihmojë për të siguruar kryerjen efikase të punimeve në programet CAD, programe projektuese dhe dizajni.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HP Z8 G4 WORKSTATION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *