HDD 16TB 3.5” SEAGATE EXOS X18 NEW

Përshkrimi Specifik

  • Product Type: HDD 16TB SEAGATE EXOS X18
  • Form Factor: 3.5”
  • Type: SATA 6 Gps
  • Capacity: 16TB

320.00

12 People watching this product now!
shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresën tuaj.

garancia

Garancia

Produkti ka 12 muaj garanci.

credit-card

Pagesa të sigurta

Online ose gjatë dorëzimit.

Description

Seagate Exos® X18 është krijuar për të përballuar ngarkesat më rigoroze të punës. Me kapacitete deri në 18 TB ai ofron efikasitetin më të madh dhe ruajtjen më të lartë të materialeve.

Additional information
Status

NEW

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HDD 16TB 3.5” SEAGATE EXOS X18 NEW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *