Gjurmo porosinë

To track your order please enter your Order ID in the box below and press the "Track" button. This was given to you on your receipt and in the confirmation email you should have received.

CCC lider në cilësi.

quality

Cilësi e garantuar

Garanci për cdo produkt.

shipped

Transport i shpejtë

Direkt në adresen tuaj.

credit-card

Pagesa të sigurta

Paguaj online i sigurt.

Shpejtë dhe sigurt.

Porosia juaj në adresën tuaj në kohë rekord me transportin tonë, paketimi i produkteve kryhet ne standarte bashkohore duke ju siguruar që ai do vij na adresen tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Na kontaktoni për cdo paqartësi apo problem.

Ne jemi të gatshëm të ju sqarojmë në detaje për gjithcka që ju keni nevoj.

SEND US A MESSAGE

  CONTACT INFORMATION

  50 East 52nd Street
  Brooklyn, NY 10022
  United States

  +1322224332
  +4643758533

  Do you have questions about how we can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.