Slide Configure Your HP Z840
Workstation
1000€ RAM: 4GB DDR4, SSD:128GB, HDD: 1TB, GPU: M4000 8GB Shop Now HP Z840
Slide 1 VITË GARANCI Dell
XPS P54G
INTEL CORE I7 (6TH GEN) 6560U / 2.2 GHZ, 13.3 inch Led ,3200x1800,
8 GB RAM, 512 GB SSD, Touchscreen
Shop Now
Slide I RI RAZER BLADE
15 RZ09-02886*92
INTEL CORE I7 (8TH GEN) 8750H / 2.2 GHZ, 15.6 INC IPS FULL HD
RAM : 16 GB, SSD : 1 TB M.2, TECHNOLOGY : DDR4 SDRAM
Shop Now
Slide OFERTË Microsoft
Surface Pro 4
Intel® i5-4300U (4rth Gen) CPU @ 1.90GHz,
RAM : 4 GB, SSD : 128 GB, Intel HD Graphics 4400
Shop Now

Ofertat e ditës

Oferta Flash Çdo ditë oferta te reja. Shënojeni këtë faqe dhe kthehuni shpesh që të mos e humbisni!

Oferta përfundoi

Popular Electronic Products

Rekomanduar për Ju

See more products